loader image

E-nformation invită utilizatorii la cursuri online gratuite Web of Science în luna februarie 2022

E-nformation oferă cursuri online gratuite în luna februarie 2022, adresate tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc.).

E-nformation continuă în această lună programul sesiunilor de instruire Web of Science cu noi subiecte interesante, care se adresează tuturor utilizatorilor resurselor de documentare electronică.

Înscrierile se pot face pe pagina dedicată fiecărui eveniment, accesând link-urile respective, conform programului de mai jos. După înregistrare veți primi un e-mail de confirmare, iar datele de logare vor fi incluse într-un e-mail separat care va fi trimis pe adresa cu care v-ați înregistrat.

Un certificat de participare va fi eliberat tuturor participanților și va putea fi descărcat la sfârșitul lunii din secțiunea Profil Instituțional.

LUNI 21 februarie 2022, ora 16:00 – 17:00 BUCUREŞTICăutarea, vizualizarea și analiza brevetelor

Prin activitățile lor de cercetare, universitățile și instituțiile de cercetare joacă un rol crucial în ciclul de viață al inovării. Rezultatele cercetării se traduc adesea în publicații, dar și în brevete.

Participaţi la această sesiune pentru a afla mai multe despre informațiile legate de brevete disponibile în Web of Science și în alte soluții Clarivate.

MIERCURI 23 februarie 2022, ora 16:00 – 17:00 BUCUREŞTIIdentificarea principalilor lideri de opinie cu ajutorul datelor Web of Science

Participaţi la această sesiune pentru a afla cum să folositi o abordare centrată pe date pentru a identifica cercetători și lideri. Unele dintre subiectele care vor fi abordate sunt:

  • Cine sunt liderii de opinie cheie într-un anumit domeniu de cercetare și cine produce cele mai importante lucrări?
  • Unde se află centrele de excelență într-o anumită regiune?
  • Cine finanțează principalii lideri de opinie dintr-un anumit domeniu?

JOI 24 februarie 2022, ora 16:00 – 17:00 BUCUREŞTI – Emerging Sources Citation Index

Emerging Sources Citation Index (ESCI) facilitează accesul la cercetarea din domeniul științelor sociale și umaniste, permite obținerea unei imagini complete a cercetătorilor și a rezultatelor instituționale și extinderea viziunii asupra cercetării la nivel global. Participaţi la această sesiune pentru a afla despre schimbările recente legate de arhiva ESCI.

Pentru mai multe informații, E-nformation pune la dispoziţie următoarea adresă de email: events@enformation.ro.

Rămâneţi conectaţi la informație #deacasa!  Puteți accesa resursele abonate de acasă, dacă aveţi un cont pe platforma enformation.ro, direct din Profil Instituțional.