loader image

Biblioteca Centrală

În ce condiții poate fi vizitată Biblioteca Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, Sala de lectură – Imobil „A”, declarată monument de arhitectură!

Biblioteca Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, Sala de lectură – Imobil „A”, este o bibliotecă funcțională, care deservește studenții, cadrele didactice, personalul și partenerii Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), asigurând condiții de studiu utilizatorilor, precum și desfășurarea unor activități cu caracter cultural – educativ.

Biblioteca Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, Sala de lectură – Imobil „A”, nu este inclusă în circuitul turistic, iar vizitarea acesteia este permisă membrilor și partenerilor Universității Tehnice „Gheorghe Asachi din Iași, doar cu acordul rectorului TUIASI. În acest scop, trebuie completată o cerere adresată rectorului TUIASI, cu detaliile vizitei: institutie, scop, data, intervalul orar, număr persoane români/străini, alte detalii necesare, date de contact (telefon și email).

Cererile de vizitare pentru grupurile din instituțiile de învățământ, trebuie să aibă antetul instituției și aprobarea unei persoane din conducerea organizației respective.

Cererea semnată și scanată se trimite pe adresa de e-mail: mianus@tuiasi.ro sau/și matei.macuc@staff.tuiasi.ro, pentru avizare din punctul de vedere al datei și al orei vizitei, cu cel puțin două zile lucrătoare înainte de data vizitei.

Cererile avizate se vor trimite către domnul Rector, pentru aprobare. Se va comunica raspunsul.

Cererile se pot aduce și personal la sediul central al Bibliotecii – Imobil „A” (B-dul Carol I, nr. 11A, 700506, link de inserat).

Programul vizitelor este de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 15:00.

Pentru alte detalii privind vizitele la Bibliotecă, adresați-vă persoanelor de contact:

  • Responsabili vizite: Ing. Mariana Ianuș – Șef Serviciu Relații cu Publicul, e-mail: mianus@tuiasi.ro
  • Prof. Matei Macuc – responsabil cu asigurarea turului ghidat în limba română sau engleză, după caz, e-mail: matei.macuc@staff.tuiasi.ro, Tel.: +40 232 701506

Acces bibliotecă

Program cu publicul

luni – vineri: 8.00 – 15.00

Perioade de concediu*

1 – 30 august
27 – 31 decembrie
*program ce poate suferi modificări anual