loader image

Clarivate – Web of Science oferă cursuri online gratuite tuturor utilizatorilor Web of Science în luna ianuarie 2021

Clarivate – Web of Science oferă cursuri online gratuite în luna ianuarie 2021 tuturor utilizatorilor Web of Science (studenți, doctoranzi, cadre didactice, cercetători, bibliotecari etc).

Clarivate – Web of Science invită utilizatorii la webinariile Research Smarter şi să se alăture experților pentru sfaturi esenţiale care îi vor ajuta în fiecare etapă a călătoriei lor de cercetare.

Un certificat de participare va fi eliberat participanților.

Cursurile online gratuite se vor desfăşura după programul de mai jos. Înscrierile se pot face accesând link-urile respective, prin înregistrare cu un email institutional.

LUNI 18 IANUARIE 2021, ORA 16.00 – 17.00 (BUCUREȘTI) – Web of Science pentru începători

Cursul pentru începători este reluat pentru cei mai noi utilizatori Web of Science. Descoperiţi principalele funcții ale platformei Web of Science și elementele de bază ale navigării în rețeaua de citare (Citation Network), construind și rafinând eficient o căutare și gestionând rezultatele căutării.

MIERCURI 27 IANUARIE 2021, ORA 16.00 – 17.00 (BUCUREȘTI) – Datele de finanțare în Web of Science

Sunţeti interesaţi să aflaţi ce organizații de finanțare sunt active în domeniul dumneavoastră? Sau să analizaţi impactul unei agenții de finanțare? Participaţi la acest webinar, în cadrul căruia experții vă vor prezenta o analiză a datelor de finanțare în peisajul de cercetare național.

VINERI 29 IANUARIE 2021, ORA 16.00 – 17.00 (BUCUREȘTI) – Gestionarea catalogului de bibliotecă cu instrumentele Web of Science

Gestionarea catalogului unei biblioteci este un proces continuu și în continuă dezvoltare. Participaţi la acest webinar pentru a afla cum instrumentele Web of Science, inclusiv Master Journal List, Journal Citation Reports și InCites, vă pot ajuta să identificaţi revistele cu cel mai mare impact pentru instituția dumneavoastră.

De asemenea, Clarivate – Web of Science invită utilizatorii să consulte pe blog articolul Introducing Citation Topics in InCites.